Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.


Actori
https://fanserialeturcesti.forumgratuit.ro
 
Acasa[URL=http://s05Ultimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Ultimele subiecte
» Suete cu fete
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeMier Oct 12, 2016 6:15 am Scris de Simi

» Medcezir -
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeDum Ian 05, 2014 7:58 am Scris de Deeatma

» Adini Feriha Koydum - FERIHA
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeDum Ian 05, 2014 7:52 am Scris de Deeatma

» Bine va-m gasit
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeDum Ian 05, 2014 7:41 am Scris de Deeatma

» Nam Gyu Ri
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeSam Oct 26, 2013 12:29 am Scris de Hurrem Gul

»  Günaiydin
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeSam Oct 26, 2013 12:25 am Scris de Hurrem Gul

» Kivanç Tatlitug
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeMar Mai 21, 2013 6:51 am Scris de princesss2012

» Halit Ergenç
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeSam Mai 04, 2013 3:23 pm Scris de Deeatma

» Murat Yildirim-Video
Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeMar Apr 23, 2013 8:03 am Scris de princesss2012

Translate

visitors counter

 

 Legile stravechi ale sexului

In jos 
AutorMesaj
Vanessa
Administrator
Administrator
Vanessa


Mesaje : 1576
Data de inscriere : 11/09/2011

Legile stravechi ale sexului Empty
MesajSubiect: Legile stravechi ale sexului   Legile stravechi ale sexului I_icon_minitimeDum Noi 13, 2011 12:37 am

Legile stravechi ale sexului

Constructia sociala a comportamentului sexual - cu tabuurile, legile si implicatiile aferente - are un efect profund asupra mentalitatii diferitelor culturi ale lumii, inca din timpuri indepartate.

Legile stravechi ale sexului 4eaf3c7461569

In Mesopotamia matriarhatul a predominat civilizatia, iar practicile sexuale erau "libertine". Ishtar era cunoscuta ca zeita vietii, barbatilor si femeilor, naturii si fertilitatii, puterii sexuale si nasterii. Ea era in acelasi timp zeita razboiului si armelor, si orice sarbatoare din templul ei era insotita de jertfe, orgii si acte sexuale practicate de prostituatele sfinte ale templului.

Fiecarei femei i se cerea ca cel putin o data in viata sa mearga la templul zeitei Ishtar, de obicei dupa casatorie, pentru a face dragoste acolo cu un strain. Barbatul alegea femeia din templu cu care dorea sa aiba raporturi sexuale si femeia avea obligatia de a accepta.

In China Antica cu cat o femeie facea mai mult sex, cu atat era mai bine privita de barbati, deoarece ea detinea datorita experientelor sexuale acumulate, o cantitate mare de energie yang. La polul opus, barbatilor le era interzisa masturbarea, care se considera o risipa neproductiva de energie yin.

Despre India se poate afirma, fara exagerare, ca este tara care a dezvoltat stiinta educatiei sexuale. Inca din Antichitate, invatatii indieni au privit actul sexual ca pe o stiinta, o stiinta aflata in stransa legatura cu religia. Aceasta modalitatea de a privi sexualitatea face ca in secolul al VI-lea sa apara un adevarat compendium al pozitiilor sexuale si un vertabil manual de sex - Kama Sutra

Legile stravechi ale sexului 4eaf2d3ada4fd

Egiptul Antic

Sexualitatea in Egiptul Antic era un lucru mai mult decat firesc, departe de vina sau pacat, conturandu-se ca o parte importanta a vietii - de la nastere pana la moarte si in viata de apoi. Pana si zeii acestora erau suficient de umani pentru a face dragoste, la fel cum religia este bogata in povesti despre adulter, incest, homosexualitate, masturbare si chiar usoare note de necrofilie.

In traditia egiptenilor activitatea sexuala era obligatorie inainte de casatorie. Se punea foarte mare accent pe fertilitatea unei femei. In perioada in care erau inca virgine, fetele tinere, se alaturau unor grupe de dansatoare in cadrul carora aveau primele contacte sexuale. Daca se intampla ca o fata sa ramana insarcinata era semn al unui statut social inalt pentru ea si familia ei.

Exista de altfel si o serie larga de metode de contraceptie si chiar avorturi. Unele papirusuri medicale prescriau de la fecale de animale la seminte de salcam amestecate cu miere si lana ce se introduceau in vagin, efectul durand de la 2 la 3 ani.

Incestul era si el o practica comuna, mai ales in randul familiilor regale. Sangele "albastru" era transmis de femei si, pentru ca un barbat sa devina faraon, trebuia sa fie casatorit cu o printesa.

Reprezentarile actelor sexuale in opere de arta sunt multiple in Egiptul antic, insa majoritatea pozitiilor par foarte incomfortabile, fata in fata sau din spate. Un lucru cert este ca pentru acestia sexualitatea si fertilitatea erau strans legate intre ele.

Legile stravechi ale sexului 4eaf2f99131a5

Grecia Antica

In Grecia antica fertilitatea era considerata o atributie masculina, femeile neavand drepturi in cadrul casatoriei si fiind considerate bunuri. Exceptie facea un anumit tip de prostituate, ce se bucurau de un numar limitat de libertati.

Falusul era obiectul adoratiei si barbatii erau reprezentati in general in operele de arta goi, uneori avand chiar si doua penisuri. De asemenea, multe lucrari de arta infatiseaza acte sexuale cu prostituate, multe prezentand actul sexual anal. Grecii nu faceau distinctie prea mare intre homosexualitate si heterosexualitate, pentru ei dragostea fiind o forma de alterare psihologica, iar relatiile fizice, sexuale, un mod de contact cu divinitatea.

Bestialitatea/zoofilia era si ea la moda si destul de frecvent barbatii aveau raporturi sexuale cu capre, iepe si vaci. Violul era ceva la fel de obisnuit in Grecia Antica, iar zeitatea suprema Zeus era renumit pentru asemenea acte si considerat un "drept al dominatiei".

Sexul cu prostituate, cu sclavii sau cu sotia se preferau a fi consumate pe pamant sau pe nisip, paturile din bordeluri fiind chiar de piatra. Despre pozitiile sexuale practicate se stie ca acestea erau cele ce facilitau penetrarea anala, felatia profunda si posibilitatea dublei sau triplei penetrari.

Legile stravechi ale sexului 4eaf2d3ada591

Roma Antica

Sexul era considerat un mod normal de a-ti satisface dorintele trupesti, poate cea mai mare placere din toate, acceptat la orice nivel social. Pe atunci, placerea si fericirea erau considerate cu mult mai importante decat numarul si sexul persoanelor care participau la o orgie sexuala.

Roma antica prevedea drepturi egale atat pentru femei cat si pentru barbatii in ceea ce priveste sexul. Se credea chiar ca o femeie nu este in stare sa aduca pe lume un copil sanatos decat daca stapaneste arta dragostei. Astfel ele doreau sa aiba cat mai multi iubiti si parteneri intimi, impreuna concentrandu-se pe placerile pasive, de tip feminin.

Insa legile romane, in ciuda perspectivei libertine asupra sexualitatii si sexului, interziceau anumite practici sexuale ca incestul, zoofilia, necrofilia, sexul cu femei maritate si cu virgine.

Orgiile sexuale din perioada romanilor au inspirat o sumedenie de artisti. Fresce pornografice decorau peretii caselor, in teatre se jucau "opere sexuale" si un tanar, sau o tanara, de o frumusete deosebita nu trecea neobservata.

In perioada greco-romana, Philaenis din Samos, scrie "Arta Dragostei" unul dintre primele manuale sexuale conceput chiar de o femeie. Acest manual cuprindea anumite pozitii sexuale, intreruperi de sarcina si moduri de cosmetizare pentru starnirea partenerilor.

Sus In jos
https://fanserialeturcesti.forumgratuit.ro
 
Legile stravechi ale sexului
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LIFE & STYLE :: Dragoste & Sex-
Mergi direct la: