Lalele de la Istanbul a început transferul de
Istanbul are încă un festival de lalea! Parcuri, grădini, margini stradă, balcoane, lalele colorate deschis. Deci, deschide sevinenler lalele Cine crezi? Femeile care ar putea fi numit Tulip?
Împărtăşi
Istanbul are încă un festival de lalea! Parcuri, grădini, margini stradă, balcoane, lalele colorate deschis. Deci, deschide sevinenler lalele Cine crezi? Femeile care ar putea fi numit Tulip? Toată lumea e fericită, dar ei se bucură cu siguranţă mai mult! Lale Mansur a declarat, ca jucătorul este în cele din urmă ceea ce faceţi publicitate acestei flori nazenin.
Soarele a arătat faţa lui. Pruni şi migdale, flori oprit. Mirosul de zambile răspândit în aer. Ploaia Kırkikindi este în scădere, în unele locuri la sol ... Copiii din stradă, şi unele ascunde-and-play unele şotron ... Trăiască, chiar dacă nazlana nazlana a venit la sfârşitul primăverii. Deci, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că, atunci când acest lucru şi săptămânile următoare, în timp lalele Istanbul ... Galben, portocaliu, violet, accente de roşu, roşu, şi mai mult de la fiecare lalele roz alte Orange in mai multe culori şi tipuri de străzi a fost deschisă. Nu trebuie să se oprească la domiciliu; out dolaşmalı, lalele adopte primăvară şi bucuraţi-vă de privelişti uimitoare de la Istanbul.
Chiar şi cei care cred că traseul este în prezent în afara oraşului călătoria spre Istanbul Kirsi. Dar stai! Citeşte haberimizi pleci. Deoarece rutele pe care le puteţi contacta lalele, lalele sunt cultivate în domeniile I-am scris atat de multe lucruri. Filtrarea în Emirgan Korusu'nda lalele, lalele să crească în satul Silivri Seymen maşină Necmettin care ţi-a spus că unchiul meu, de exemplu. Aceasta este frumuseţea celor care doresc să se mute în balcon şi a învăţat trucuri de lalele în creştere, la domiciliu. Ce e cel mai bun pentru cei care au numit Tulip, "Spune-mi, pentru numele lui Dumnezeu, laleaua este o floare iubit?" a întrebat el. Pe scurt, Festivalul Lalelelor de la Istanbul, în virtutea sasea, a cărui pâine-ochi primulă şi unele de la poarta, acest loc unic în vieţile noastre, de data aceasta ne-am ocupat cu flori aprilie ...
O dată pe an, dar în fiecare zi, "Tulip"
Deyince flori lalele întotdeauna vine în minte. Dar numele de "Tulip" Nu sunt cei care au. Ei, "Iti place Lalele?" a întrebat el. A încercat să crească lalele învăţare yetiştirmediklerini.
Jucătorul Lale Mansur, una dintre ele. Lalele în parc este cel mai aglomerat, Emirgan Korusu'nda îndeplinite. În ceea ce priveşte obiectul iubeşte lalele ", spun la inceput, si-mi place florile parfumate zambile, de exemplu hanımelini.." a spus el şi a adăugat: ". Tulip face atât de mult în anunţul meu" De ce este numele de lalele în foarte scurt rezumat: "Stars va deveni, a fost Tulip." Aceasta este o conversaţie frumos este cu totul altceva prinde Lale Mansur, flori, spaţiul dintre bine, deşi el nu găseşte oportunitatea de a creşte lalele. Dar stabil, grădina casei sale, în următorii ani lalele ekecek, iar cel mai mic ... Lale Mansur, mulţi oameni au văzut ca ideile nu sunt necesare cheltuieli de plantare despre lalele în Istanbul, a declarat: Bani pentru a merge la alte lucruri, ochii noştri şenlendirecek flori dönüşsün!
Spre deosebire de Mansour spune Manco iubeşte lalele lalele. Le pentru a găsi un. Elegant şi decorativ De fapt, chiar luând în considerare luând un tatuaj de lalele. Momentul cel mai important în minte cu privire la revigorarea de lalele pentru Pace Manco "7 - 77" programului, celebrul olandez tulip grădină KKokkenhof'da konuşturması-l ...
Cine poarta numele fanilor Tulip Central. Deoarece este o amintire tristă a vieţii de lalele acolo. Aceasta îmi aminteşte de mama şi tatăl au decedat. Acest lucru este cu siguranţă atât de acasă creşterea lalele. De ce este numele de Lale a spus: "naive, bebekmişim trist Mama mea mi-a spus la mintea tatălui meu a dat pas de lalele.." "Aveţi o memorie despre lalele?" Tulip Festival 2008 se deschide la întrebarea de Emirgan Korusu'nda expoziţiei "o lalea lalele", spune arată ca una din 12 femei de succes.
Totul a început acum 6 ani ...
Tulip, Istanbul este foarte important. III. In timpul domniei lui Ioan, floarea preferata a Capitalelor. Resurse 16 soiuri de lalele din secolul cultivate numai în Istanbul, în apropiere de 2 mii scrie. Cultivate în kalınmıyor, arhitectura, literatura, tesatura china decorate cu modele de lalele de multe lucruri.
Palate şi vile lalezarlar creat; lalea lalenamelerde colectate poezie şi proză pentru acest post. Deci, atunci sultan-III. Ahmed, cunoscut sub numele de Sultanul de lalele. Dar această stare nu durează mult. 1562 un negustor flamand care a venit la Istanbul pe bulbi de lalele care urmează să fie prezentat, lansează o nouă eră pentru soarta de lalele. Calendare 17 prezinta un secol, laleaua este acum cultivată de către europeni. Cea mai rea situatie este în Imperiul otoman, pentru că lalea bulbi kısırlaştırıldığı (!) Pentru deschiderea. 18. închide acest capitol pentru un secol după Imperiul otoman. O imagine este utilizată numai în poezie de lalele.
Mai multe nu doresc să tolereze această situaţie timp de 6 ani înainte de a Municipiului Istanbul Mitropolitul de fata din Istanbul au trecut braţele ei şi suflecate. Parcuri, grădini şi marginile strada echipat cu lalele. Mai mult decât atât, în luna aprilie a fiecărui an "International Istanbul Tulip Festival," a declarat. Acum, frumuseţea timpului de extracţie. Plantate 62 tipuri de a cheltui o avere de 11 milioane 500 mii de unităţi, fiecare condus lalele.