Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:18 am
Vanessa Administrator
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:19 am
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa ma incalzesc.... cand ea a zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispusa... as fi vrut numai sa ma tii in brate. Am intrebat: - Cum? Ce ai acum? Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda: - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice... ca barbat! La privirea mea nelamurita, ea a raspuns: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, si nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat? Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiunea cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce sa va zic... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata... - Da, sigur, iubita. Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis: - Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa. Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispus. Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis: - Cum? - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie? Si tocmai atunci cand privirea ei s-a oprit asupra mea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt?
Vanessa Administrator
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:21 am
Bunica, care era pe patul de moarte, îşi cheamă nepotul la căpătâiul ei şi îi spune: -Eu pot muri de acum în orice moment, aşa că vreau ca tu să moşteneşti averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractoarele şi toate celelalte animale de casă, plus cele 22 de milioane, toate vor fi ale tale... -Wowww!!! exclamă nepotul. Mulţumesc bunico, nu ştiam că ai o aşa avere... - Unde este ferma despre care vorbeşti????Bunica răspunde dându-şi ultima suflare: - Pe Facebook...
Vanessa Administrator
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:22 am
O blondă atractivă din Romania, ajunge la un Cazinou. Părea un pic baută şi a pariat 20.000 Euro pe o singură mână de zaruri.
În același timp spuse:
- Sper să nu vă deranjeze, dar simt că am mai mult noroc dacă sunt complet dezbracată.
Îşi scoase toate hainele, aruncă zarul şi strigă: - Haide! Haide! Că mami are nevoie de hainuţe noi! Când zarul s-a oprit, începu să sară şi să strige: - Da! Da! Am câștigat!!! A îmbrăţişat angajații, pe fiecare din jucătorii de lângă ea, încasează banii, îşi ia hainele şi pleacă repede. Toți au rămas cu gurile căscate. Într-un final, unul din angajaţi întreabă: - Ce număr a ieşit? Celălalt răspunde: - Nu ştiu, am crezut c-ai văzut tu!
MORALA:
- Nu toţi romanii sunt beţivi. - Nu toate blondele sunt proaste. - Dar bărbaţii... sunt toţi la fel!
Simi Administrator
Mesaje : 26582 Data de inscriere : 11/09/2011 Varsta : 49 Localizare : Italia
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:25 am
Eu bine,tu ce faci?
Vanessa Administrator
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:27 am
Simi a scris:
Eu bine,tu ce faci?
bine si eu Simi..am avut putin timp liber si am intrat sa va salut
Simi Administrator
Subiect: Re: Suete cu fete Vin Iun 01, 2012 11:31 am
Bine ai facut,chiar imi era dor de tine
Simi Administrator
Buna dimineata dragele mele!!! Ce mai faceti??? Simi draga mea te rog sa imi motivezi absentela in ultimele 2 zile.... dar nu am mai ajuns la voi...am fost plecata alanteri...si ieri cand am zis ca am zi libera... m-am luptat cu apele...la ce ploaie a fost la noi a fost dezastru....cred ca a-ti vazut la Tv De cand sunt eu ..nu am mai vazut atata apa in oras la noi... parca ieri Dumnezeu si-a amintit si de noi si a vrut sa ne de-a o lectie .. Noi sa fim sanatosi..ca le refacem pe toate .... Acum sunt la job....si acasa inca nu am net...sa speram ca in cursul zilei de astazi se rezolva...
Deeatma Moderator
Mesaje : 6379 Data de inscriere : 28/01/2012 Varsta : 41 Localizare : Valcea